LeaderOnderhoud

Uw thuis voor schilder, stuc en isolatiewerk.

Reviews

Laat een beoordeling achter

stucwerk huiskamer

Rated 4 out of 5
April 26, 2016

Leader Onderhoud heeft voor mij de huiskamer stucklus in opdracht gekregen omdat ze betrouwbaar over kwamen.

Kwaliteit had ik een paar kleine aanmerkingen op waarna ze deze direct en zonder discussie hebben hersteld. Dat was voor mij de aanleiding om ook de rest van het huis in opdracht te geven. Inmiddels is alles naar tevredenheid afgerond voor uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

De mannen werken enorm hard. Communicatie in Nederlandse taal is een verbeterpunt voor de mannen, maar via de “bazin” is alles prima af te stemmen.

Hiddo

Plafonds van het gehele appartement

Rated 4 out of 5
April 17, 2016

We hebben de plafonds en wanden laten glad stucen door Leader en dit is zeer netjes gebeurt. Vooraf hebben we alles doorgesproken en ze kwamen correct de afspraken na. Zo hebben ze de klus geklaard binnen de door ons gewenste (strakke) termijn. Daarnaast kwamen ze na oplevering terug toen we alsnog een kleine oneffenheid tegenkwamen en dit vinden we een goede service. Wat verder opviel was dat ze zeer netjes werkte en ze keurig het appartement opleverde. Kortom betrouwbare vakmensen tegen een uitstekende prijs kwaliteit verhouding die we zeker aanbevelen. Als wij weer een klus hebben gaan we Leader bellen.

Michel

2 muren & trapgat stucen

Rated 5 out of 5
March 19, 2016

Heel erg netjes en snel! De mannen waren ook erg vriendelijk, aanrader!!

Leonard

Stucwerk,plafond,muur,deuren en kozijnen zijn met wasbaar verf geschilderd

Rated 5 out of 5
February 23, 2016

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met Leader onderhoud. Ze zijn goed in hun vak, vriendelijk en denken met je mee. Verder doen ze erg hun best dat hun klant tevreden wordt en is hen bij deze zeker gelukt.

Cansu

Plafond van de salon,trap,binnen en buitenkant van de kozijnen zijn geverfd

Rated 5 out of 5
February 22, 2016

De heren van Leaderonderhoud hebben zeer goed werk geleverd. Zij zijn 10 dagen bij mij thuis bezig geweest en hebben de volgende werkzaamheden met een hoogwaardige kwaliteit afgeleverd: trap geverfd, alle kozijnen van binnen en buiten met hoogglans geschilderd, de voordeur met hoogglans geschilderd, de tuinhek geverfd, tuindeur. Tevens hebben zij de plafonds van de woonkamer geverfd en netjes afgewerkt.

De heren werken erg professioneel en laten alles zeer netjes achter.

Ik raad iedereen aan om contact met Leaderonderhoud op te nemen voor uw schilder, verf en stucwerk.

Yusuf

neem contact met ons op

Vraag een offerte aan

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u graag een offerte omvangen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bent u toe aan een nieuwe, fraaie en frisse woonomgeving?
Wij komen graag vrijblijvend bij u thuis om een kijkje te nemen en te beoordelen wat het beste past voor uw woning. Wij kunnen dan onze creatieve ideeën loslaten op aspecten zoals de omvang, grootte, lichtinval, sfeer en woonomgeving.

Wilt u kwaliteit?
Dan zijn wij het juiste adres voor al uw vragen. Wij helpen u graag en bieden u advies over de inrichting, onderhoud en renovatie van uw woning.

4 + 15 =