LeaderOnderhoud

Uw thuis voor schilder, stuc en isolatiewerk.

Reviews

Laat een beoordeling achter

Perfect!!

Rated 5.0 out of 5
March 11, 2024

Ons huis van beneden tot zolder gestuct helemaal zo als wij wilden. Gaf ons aan dat het 6 dagen zou duren en in 5 dagen afgemaakt. Super gelukkig

Abdulkadir

Top kwaliteit

Rated 5.0 out of 5
October 12, 2023

Alle deuren,deurposten en trappen door Ali en zn medewerkers geverfd. Alles keurig afgeplakt en super strak afgelakt. Vaklui maar ook super vriendelijke mensen. Absolute aanrader!

Anneke

Snel geregeld, uitstekend gedaan.

Rated 5.0 out of 5
October 5, 2023

Gevel laten verven. Tip top uitgevoerd. Kozijnen goed afgedekt. Dag 1 grondlaag, volgende dag 2e laag. Zeker aan te bevelen.

Orhan

The A-team staat 100% voor je klaar!

Rated 5.0 out of 5
September 12, 2022

Ali en zijn team = the A-team.

Busje komt voorrijden en dan gelijk actie!!

Ali = Hannibal en regelt alles tot de perfectie en Murdock en Face knallen de wanden erin! Netjes -zorgvuldig – glad – recht – perfect – vriendelijk!

Ik raad de the A-team van leaderonderhoud 100% aan. 🙂

Ik weet jullie te vinden voor de volgende klus..

Tesekkur ederim@

Dave

Precies zoals je het hebben wilt: goede prijs, netjes schilder- en stucwerk, heldere communicatie, duidelijke afspraken

Rated 5.0 out of 5
July 5, 2022

Zowel stucwerk (buitengevel) als schilderwerk (houtwerk binnen en buiten) laten uitvoeren door Leader. Zijn de mensen die aandacht voor hun werk hebben en daardoor mooi werk leveren. Werken met z’n drieën. Strakke communicatie en geen verrassingen achteraf. Absoluut een aanrader!

Esmée

neem contact met ons op

Vraag een offerte aan

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u graag een offerte omvangen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bent u toe aan een nieuwe, fraaie en frisse woonomgeving?
Wij komen graag vrijblijvend bij u thuis om een kijkje te nemen en te beoordelen wat het beste past voor uw woning. Wij kunnen dan onze creatieve ideeën loslaten op aspecten zoals de omvang, grootte, lichtinval, sfeer en woonomgeving.

Wilt u kwaliteit?
Dan zijn wij het juiste adres voor al uw vragen. Wij helpen u graag en bieden u advies over de inrichting, onderhoud en renovatie van uw woning.

11 + 15 =