LeaderOnderhoud

Uw thuis voor schilder, stuc en isolatiewerk.

Reviews

Laat een beoordeling achter

Schuren houten kozijnen en deuren

Rated 4 out of 5
June 30, 2016

De mannen (en dame) van Leander Onderhoud hebben geleverd wat ik heb gevraagd. Snel, goed en voor een uitstekende prijs.

Christian

Herstelwerkzaamheden stucwerk + schilderwerk buiten.

Rated 5 out of 5
June 23, 2016

Service en kwaliteit voor een uitstekende prijs bij de vakmensen van Leader onderhoud! De heren hebben mijn gehele gevel opnieuw in de stuck gezet en het geheel weer picobello in order gemaakt door het opnieuw in de verf te zetten.

Helaas was de gevel van woning door de vorige aannemer zo slecht afgewerkt dat ik binnen een jaar over de gehele muur het stuckwerk zag afbladderen. Het enige wat ik kon doen was alles opnieuw laten stucken en opnieuw alles laten verven.

Diverse vakmensen laten langskomen, deze waren echter bijna allemaal schrikbarend duur. Uiteindelijk Leader Onderhoud de klus gegeven en daar heb ik achteraf enorm veel plezier van. De heren maakten tussen de buien door enorm lange dagen, waren betrokken en uiterst netjes tijdens het werken.

Vandaag hebben ze het gehele huis netjes schoongemaakt, zelfs de tuin hebben ze met een hoge druk reiniger meegenomen!

Ik kan iedereen aanbevelen om Leader Onderhoud in te zetten voor stuckwerk en verfwerkzaamheden!

Johnny

Schilderen stucwerk uitbouw

Rated 5 out of 5
June 6, 2016

De twee mannen van Leaderonderhoud hebben ons buitenstucwerk goed en zorgvuldig geschilderd. Alle afspraken zijn ze perfect nagekomen en na het schilderen is alles weer netjes opgeruimd.

Fijne mensen!

Anonymous

stucwerk huiskamer

Rated 4 out of 5
April 26, 2016

Leader Onderhoud heeft voor mij de huiskamer stucklus in opdracht gekregen omdat ze betrouwbaar over kwamen.

Kwaliteit had ik een paar kleine aanmerkingen op waarna ze deze direct en zonder discussie hebben hersteld. Dat was voor mij de aanleiding om ook de rest van het huis in opdracht te geven. Inmiddels is alles naar tevredenheid afgerond voor uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

De mannen werken enorm hard. Communicatie in Nederlandse taal is een verbeterpunt voor de mannen, maar via de “bazin” is alles prima af te stemmen.

Hiddo

Plafonds van het gehele appartement

Rated 4 out of 5
April 17, 2016

We hebben de plafonds en wanden laten glad stucen door Leader en dit is zeer netjes gebeurt. Vooraf hebben we alles doorgesproken en ze kwamen correct de afspraken na. Zo hebben ze de klus geklaard binnen de door ons gewenste (strakke) termijn. Daarnaast kwamen ze na oplevering terug toen we alsnog een kleine oneffenheid tegenkwamen en dit vinden we een goede service. Wat verder opviel was dat ze zeer netjes werkte en ze keurig het appartement opleverde. Kortom betrouwbare vakmensen tegen een uitstekende prijs kwaliteit verhouding die we zeker aanbevelen. Als wij weer een klus hebben gaan we Leader bellen.

Michel

neem contact met ons op

Vraag een offerte aan

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u graag een offerte omvangen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bent u toe aan een nieuwe, fraaie en frisse woonomgeving?
Wij komen graag vrijblijvend bij u thuis om een kijkje te nemen en te beoordelen wat het beste past voor uw woning. Wij kunnen dan onze creatieve ideeën loslaten op aspecten zoals de omvang, grootte, lichtinval, sfeer en woonomgeving.

Wilt u kwaliteit?
Dan zijn wij het juiste adres voor al uw vragen. Wij helpen u graag en bieden u advies over de inrichting, onderhoud en renovatie van uw woning.

15 + 3 =