LeaderOnderhoud

Uw thuis voor schilder, stuc, isolatiewerk en alle overige

werkzaamheden op en rondom uw huis.

Kwaliteit bovenaan

Wat doen wij

U kunt bij ons terecht voor al uw schilderwerk, stucwerk, sierpleister en isolatiewerk. Hiernaast kunnen wij ook helpen bij het aanleggen van laminaat en gipswanden en  alle overige bouw-, afwerk en reparatiewerkzaamheden. Denk hierbij aan kitten en het vullen van gaten en scheuren.

Bij Leaderonderhoud staat kwaliteit centraal. Wij gebruiken enkel hoogwaardige materialen en gereedschappen om een goed en duurzaam eindproduct te realiseren. Hoewel latex en overige grondstoffen duur in aanschaf zijn, leiden ze uiteindelijk wel tot het meest duurzame en kwalitatief hoogwaardige eindproduct.

Wij besteden dan ook uitgebreid aandacht aan het voorwerk. Hierdoor garanderen wij dat u jarenlang kunt genieten van het eindproduct. Dit komt vaak neer op onder andere het afplakken, schuren (voor deuren en kozijnen), reparatie en kitwerk, reinigen (van oppervlakken), grondverf en lakverf.

Schilderwerk

Naast traditioneel schilderwerk bieden wij ook spuitwerk aan. Het voordeel hiervan is dat het vaak minder tijd in beslag neemt.

Stucwerk

Wij bieden verzorgd stucwerk aan voor plafonds en muren. U kunt kiezen uit een strakke, moderne of gladde afwerking.

Sierpleister

Wij leveren sierpleisterwerk af zoals spachtelputz, granol en structuurputz. Spachterputz is hierbij de meest gebruikte en duurzame vorm.

Isolatiewerk

Een goede isolatie is niet alleen veilig, maar u kunt hiermee ook enorm op uw energiekosten besparen.

over ons

Uw thuis voor al uw schilderwerk

Leaderonderhoud is een jonge onderneming gericht op het leveren van maatwerk en kwalitatief hoogwaardige eindproducten op het gebied van onderhoud en renovatie. Onze klantenkring is divers en bestaat uit particulieren en bouwondernemingen.

Onze specialisatie is breed. Wij leveren kwaliteit, variërend van standaard tot maatwerk. U kunt bij ons terecht voor schilder-, spuit-, stuc- en isolatiewerk.

portfolio

Recente Projecten

Dit vinden klanten van ons

4.7
Rated 4.7 out of 5
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 75 reviews)
Uitstekend73%
Heel goed26%
Voldoende1%
Matig0%
Slecht0%

The A-team staat 100% voor je klaar!

Rated 5 out of 5
September 12, 2022

Ali en zijn team = the A-team.

Busje komt voorrijden en dan gelijk actie!!

Ali = Hannibal en regelt alles tot de perfectie en Murdock en Face knallen de wanden erin! Netjes -zorgvuldig – glad – recht – perfect – vriendelijk!

Ik raad de the A-team van leaderonderhoud 100% aan. 🙂

Ik weet jullie te vinden voor de volgende klus..

Tesekkur ederim@

Dave

Precies zoals je het hebben wilt: goede prijs, netjes schilder- en stucwerk, heldere communicatie, duidelijke afspraken

Rated 5 out of 5
July 5, 2022

Zowel stucwerk (buitengevel) als schilderwerk (houtwerk binnen en buiten) laten uitvoeren door Leader. Zijn de mensen die aandacht voor hun werk hebben en daardoor mooi werk leveren. Werken met z’n drieën. Strakke communicatie en geen verrassingen achteraf. Absoluut een aanrader!

Esmée

neem contact met ons op

Vraag een offerte aan

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u graag een offerte omvangen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bent u toe aan een nieuwe, fraaie en frisse woonomgeving?
Wij komen graag vrijblijvend bij u thuis om een kijkje te nemen en te beoordelen wat het beste past voor uw woning. Wij kunnen dan onze creatieve ideeën loslaten op aspecten zoals de omvang, grootte, lichtinval, sfeer en woonomgeving.

Wilt u kwaliteit?
Dan zijn wij het juiste adres voor al uw vragen. Wij helpen u graag en bieden u advies over de inrichting, onderhoud en renovatie van uw woning.

5 + 14 =