LeaderOnderhoud

Uw thuis voor schilder, stuc, isolatiewerk en alle overige

werkzaamheden op en rondom uw huis.

Kwaliteit bovenaan

Wat doen wij

U kunt bij ons terecht voor al uw schilderwerk, stucwerk, sierpleister en isolatiewerk. Hiernaast kunnen wij ook helpen bij het aanleggen van laminaat en gipswanden en  alle overige bouw-, afwerk en reparatiewerkzaamheden. Denk hierbij aan kitten en het vullen van gaten en scheuren.

Bij Leaderonderhoud staat kwaliteit centraal. Wij gebruiken enkel hoogwaardige materialen en gereedschappen om een goed en duurzaam eindproduct te realiseren. Hoewel latex en overige grondstoffen duur in aanschaf zijn, leiden ze uiteindelijk wel tot het meest duurzame en kwalitatief hoogwaardige eindproduct.

Wij besteden dan ook uitgebreid aandacht aan het voorwerk. Hierdoor garanderen wij dat u jarenlang kunt genieten van het eindproduct. Dit komt vaak neer op onder andere het afplakken, schuren (voor deuren en kozijnen), reparatie en kitwerk, reinigen (van oppervlakken), grondverf en lakverf.

Schilderwerk

Naast traditioneel schilderwerk bieden wij ook spuitwerk aan. Het voordeel hiervan is dat het vaak minder tijd in beslag neemt.

Stucwerk

Wij bieden verzorgd stucwerk aan voor plafonds en muren. U kunt kiezen uit een strakke, moderne of gladde afwerking.

Sierpleister

Wij leveren sierpleisterwerk af zoals spachtelputz, granol en structuurputz. Spachterputz is hierbij de meest gebruikte en duurzame vorm.

Isolatiewerk

Een goede isolatie is niet alleen veilig, maar u kunt hiermee ook enorm op uw energiekosten besparen.

over ons

Uw thuis voor al uw schilderwerk

Leaderonderhoud is een jonge onderneming gericht op het leveren van maatwerk en kwalitatief hoogwaardige eindproducten op het gebied van onderhoud en renovatie. Onze klantenkring is divers en bestaat uit particulieren en bouwondernemingen.

Onze specialisatie is breed. Wij leveren kwaliteit, variërend van standaard tot maatwerk. U kunt bij ons terecht voor schilder-, spuit-, stuc- en isolatiewerk.

portfolio

Recente Projecten

Dit vinden klanten van ons

4.7
Rated 4.7 out of 5
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 79 reviews)
Uitstekend75%
Heel goed24%
Voldoende1%
Matig0%
Slecht0%

Schilderwerk buiten, echte vakmannen!

Rated 5.0 out of 5
July 18, 2024

Het hele huis is aan de buitenkant geschilderd door Ali en zijn team, heel veel ramen en deuren en ook alle houtrot gerepareerd. Wat een fantastisch mooi resultaat! Ontzettend blij mee. Super netjes gewerkt, veel extra dingen gedaan, flexibel, ze lossen alles op, niets is teveel gevraagd en ze leveren echt topkwaliteit en zijn ontzettend vriendelijk. Ali en zijn team hebben al vaker klussen bij mij gedaan en ik wil dan ook niemand anders voor mijn schilderwerk. Ik raad Leader dan ook aan iedereen aan als je een topresultaat wil!

Ellen

Perfect!!

Rated 5.0 out of 5
March 11, 2024

Ons huis van beneden tot zolder gestuct helemaal zo als wij wilden. Gaf ons aan dat het 6 dagen zou duren en in 5 dagen afgemaakt. Super gelukkig

Abdulkadir

neem contact met ons op

Vraag een offerte aan

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u graag een offerte omvangen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bent u toe aan een nieuwe, fraaie en frisse woonomgeving?
Wij komen graag vrijblijvend bij u thuis om een kijkje te nemen en te beoordelen wat het beste past voor uw woning. Wij kunnen dan onze creatieve ideeën loslaten op aspecten zoals de omvang, grootte, lichtinval, sfeer en woonomgeving.

Wilt u kwaliteit?
Dan zijn wij het juiste adres voor al uw vragen. Wij helpen u graag en bieden u advies over de inrichting, onderhoud en renovatie van uw woning.

8 + 8 =