LeaderOnderhoud

Uw thuis voor schilder, stuc, isolatiewerk en alle overige

werkzaamheden op en rondom uw huis.

Kwaliteit bovenaan

Wat doen wij

U kunt bij ons terecht voor al uw schilderwerk, stucwerk, sierpleister en isolatiewerk. Hiernaast kunnen wij ook helpen bij het aanleggen van laminaat en gipswanden en  alle overige bouw-, afwerk en reparatiewerkzaamheden. Denk hierbij aan kitten en het vullen van gaten en scheuren.

Bij Leaderonderhoud staat kwaliteit centraal. Wij gebruiken enkel hoogwaardige materialen en gereedschappen om een goed en duurzaam eindproduct te realiseren. Hoewel latex en overige grondstoffen duur in aanschaf zijn, leiden ze uiteindelijk wel tot het meest duurzame en kwalitatief hoogwaardige eindproduct.

Wij besteden dan ook uitgebreid aandacht aan het voorwerk. Hierdoor garanderen wij dat u jarenlang kunt genieten van het eindproduct. Dit komt vaak neer op onder andere het afplakken, schuren (voor deuren en kozijnen), reparatie en kitwerk, reinigen (van oppervlakken), grondverf en lakverf.

Schilderwerk

Naast traditioneel schilderwerk bieden wij ook spuitwerk aan. Het voordeel hiervan is dat het vaak minder tijd in beslag neemt.

Stucwerk

Wij bieden verzorgd stucwerk aan voor plafonds en muren. U kunt kiezen uit een strakke, moderne of gladde afwerking.

Sierpleister

Wij leveren sierpleisterwerk af zoals spachtelputz, granol en structuurputz. Spachterputz is hierbij de meest gebruikte en duurzame vorm.

Isolatiewerk

Een goede isolatie is niet alleen veilig, maar u kunt hiermee ook enorm op uw energiekosten besparen.

over ons

Uw thuis voor al uw schilderwerk

Leaderonderhoud is een jonge onderneming gericht op het leveren van maatwerk en kwalitatief hoogwaardige eindproducten op het gebied van onderhoud en renovatie. Onze klantenkring is divers en bestaat uit particulieren en bouwondernemingen.

Onze specialisatie is breed. Wij leveren kwaliteit, variërend van standaard tot maatwerk. U kunt bij ons terecht voor schilder-, spuit-, stuc- en isolatiewerk.

portfolio

Recente Projecten

Dit vinden klanten van ons

4.7
Rated 4.7 out of 5
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 78 reviews)
Uitstekend75%
Heel goed24%
Voldoende1%
Matig0%
Slecht0%

Perfect!!

Rated 5.0 out of 5
March 11, 2024

Ons huis van beneden tot zolder gestuct helemaal zo als wij wilden. Gaf ons aan dat het 6 dagen zou duren en in 5 dagen afgemaakt. Super gelukkig

Abdulkadir

Top kwaliteit

Rated 5.0 out of 5
October 12, 2023

Alle deuren,deurposten en trappen door Ali en zn medewerkers geverfd. Alles keurig afgeplakt en super strak afgelakt. Vaklui maar ook super vriendelijke mensen. Absolute aanrader!

Anneke

neem contact met ons op

Vraag een offerte aan

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u graag een offerte omvangen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bent u toe aan een nieuwe, fraaie en frisse woonomgeving?
Wij komen graag vrijblijvend bij u thuis om een kijkje te nemen en te beoordelen wat het beste past voor uw woning. Wij kunnen dan onze creatieve ideeën loslaten op aspecten zoals de omvang, grootte, lichtinval, sfeer en woonomgeving.

Wilt u kwaliteit?
Dan zijn wij het juiste adres voor al uw vragen. Wij helpen u graag en bieden u advies over de inrichting, onderhoud en renovatie van uw woning.

7 + 1 =