LeaderOnderhoud

Uw thuis voor schilder, stuc en isolatiewerk.

Privacy

Cookiebeleid

Dit Cookiebeleid is voor het laatst bijgewerkt op 13 september 2021 en is van toepassing op inwoners van de Europese Economische Ruimte.

1. Inleiding

Deze website, https://www.leaderonderhoud.nl (hierna: “de website”) maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën (gemakshalve worden alle technologieën “cookies” genoemd). Ook worden cookies geplaatst door gebruikte toepassingen van derde partijen. In onderstaand document wordt u geïnformeerd over het gebruik van cookies op deze website.

2. Wat zijn cookies?

Een cookie is een klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer of een ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer teruggestuurd worden.

3. Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om de website goed en interactief te laten functioneren. Deze code wordt uitgevoerd op de server of op uw apparaat.

4. Wat is een webbaken?

Een webbaken (of een pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat wordt gebruikt om het verkeer op een website te volgen. Om dit te doen, worden verschillende gegevens over u opgeslagen met behulp van webbakens.

5. Cookies

5.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website naar behoren werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door functionele cookies te plaatsen, wordt het gemakkelijker om onze website te bezoeken. Zo hoeft u bij een bezoek aan onze website niet steeds dezelfde gegevens in te voeren en blijven artikelen bijvoorbeeld in uw winkelmandje totdat u betaald heeft. Deze cookies worden zonder uw toestemming geplaatst.

5.2 Marketing/Tracking cookies

Marketing- / trackingcookies zijn cookies of enige andere vorm van lokale opslag, die worden gebruikt om gebruikersprofielen te maken om advertenties weer te geven of om de gebruiker op deze website of op verschillende websites te volgen voor vergelijkbare marketingdoeleinden.

6. Geplaatste cookies

WordPress

Gebruik Delen van gegevens
WordPress wordt gebruikt voor website ontwikkeling. Meer informatie
Deze gegevens worden niet gedeeld.
 
Noodzakelijk  
Naam Retentie Functie
cmplzFormValues 365 dagen Het opstellen van het contactformulier.
cmplzDashboardDefaultsSet 365 dagen

 

Google Fonts

Gebruik Delen van gegevens
Google Fonts wordt gebruikt voor het weergeven van webfonts. Voor meer informatie, bezoek Google Fonts Privacy Statement
 
Noodzakelijk  
Naam Retentie Functie
Google Fonts API wordt onmiddelijk verwijderd Leest het ip adres van de bezoeker.

 

Google reCaptcha

Gebruik Delen van gegevens
Google reCaptcha wordt gebruik om spam te voorkomen.
Voor meer informatie, bezoek Google reCAPTCHA Privacy Statement
 
Noodzakelijk  
Naam Retentie Functie
rc::c / rc::b sessie Leest en filtert verzoeken van bots.
rc::a langdurig Leest en filtert verzoeken van bots.

 

7. Toestemming

Wanneer je de website voor het eerst bezoekt, wordt een pop-up getoond met uitleg over cookies. Zodra u op “Bewaar voorkeuren” klikt, geeft u toestemming om de cookies en plug-ins te gebruiken die u in de pop-up heeft geselecteerd, zoals beschreven in dit Cookiebeleid. U kunt via uw browser het gebruik van cookies uitschakelen, maar houd er rekening mee dat de website mogelijk niet meer naar behoren werkt.

7.1 Beheer uw toestemmingsinstellingen

Het Cookiebeleid wordt zonder JavaScript ondersteuning geladen.

8. Uw rechten met betrekking tot persoonlijke gegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U heeft het recht om te weten waarom uw persoonlijke gegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u heeft recht op toegang tot uw persoonsgegevens die bij ons bekend zijn.
  • Recht op rectificatie: u heeft het recht om uw persoonsgegevens aan te vullen, te corrigeren, te laten verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonsgegevens te laten verwijderen.
  • Recht op overdracht van uw gegevens: u heeft het recht om al uw persoonsgegevens op te vragen en deze in zijn geheel over te dragen.
  • Recht van bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Hieraan wordt voldaan, tenzij er gerechtvaardigde gronden voor verwerking zijn.

Neem contact op om deze rechten uit te oefenen. Raadpleeg hiervoor de contactgegevens onderaan dit Cookiebeleid of gebruik het contactformulier. Als u een klacht heeft over hoe er met uw gegevens wordt omgegaan, kunt u dit laten weten, maar u heeft ook het recht om een ​​klacht in te dienen bij de toezichthouder (de Autoriteit Persoonsgegevens).

9. Cookies in- / uitschakelen en verwijderen

U kunt uw internetbrowser gebruiken om cookies automatisch of handmatig te verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is om de instellingen van uw internetbrowser te wijzigen zodat u een bericht ontvangt telkens wanneer er een cookie wordt geplaatst. Raadpleeg de instructies in de Help-sectie van uw browser voor meer informatie over deze opties.

Houd er rekening mee dat deze website mogelijk niet correct werkt als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u de cookies in uw browser toch verwijdert, worden deze na uw toestemming opnieuw geplaatst wanneer u deze website opnieuw bezoekt.

10. Contactgegevens

Voor vragen en / of opmerkingen over het cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact opnemen via het contactformulier of door zelf een email te sturen naar: info@leaderonderhoud.nl

Dit cookiebeleid is op 13 september 2021 gesynchroniseerd met cookiedatabase.org

neem contact met ons op

Vraag een offerte aan

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u graag een offerte omvangen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bent u toe aan een nieuwe, fraaie en frisse woonomgeving?
Wij komen graag vrijblijvend bij u thuis om een kijkje te nemen en te beoordelen wat het beste past voor uw woning. Wij kunnen dan onze creatieve ideeën loslaten op aspecten zoals de omvang, grootte, lichtinval, sfeer en woonomgeving.

Wilt u kwaliteit?
Dan zijn wij het juiste adres voor al uw vragen. Wij helpen u graag en bieden u advies over de inrichting, onderhoud en renovatie van uw woning.

1 + 9 =